U bent hier:
  1. Home
  2. Home
  3. Organisatie


Volg Bits&Chips:


en Mechatronica & Machinebouw:

Nieuws

Event nieuws

Uitgelicht: Workshops 6 mei, 's-Hertogenbosch

Op 6 mei, de dag voorafgaand aan de beurs en conferentie High-Tech Systems 2014, worden diverse workshops georganiseerd.

State of the art industrial motion control in the USPiezoelectric materials and applicationsHands-on introduction in the multi-view method for high-tech embedded systems -...Techwatch

Techwatch bv richt zich als uitgever en organisator van evenementen op hoogopgeleide professionals en beslissers in de hightechindustrie. De grote kracht van de organisatie zit hem in de geboden sterke wisselwerking tussen de kernactiviteiten bladen, internetsites en evenementen.


Organisatie

Marjolein Vissers (sales- en eventcoördinator)

Simone Straten (marketing- en eventcoördinator)

Kim Huijing (hoofd marketing en verkoop)

 

Techwatch bv

Snelliusstraat 6

6533 NV Nijmegen

Nederland

 

T +31 24 350 5544

F +31 24 350 3533

events@verwijder-dit.techwatch.nl


Mechatronica&Machinebouw

Mechatronica&Machinebouw is het leidinggevende vakblad voor de high-end machine- en systeembouw in Nederland en België. De verspreiding is ruim 10 duizend exemplaren. Mechatronica&Machinebouw bedient alle markten waar systeemontwikkeling cruciaal is om de concurrentie voor te blijven. Voorbeelden zijn de machinebouwmarkt voor halfgeleiders en zonnecellen, de verpakkings- en productie-industrie, de printindustrie, de offshore en de scheepsbouw. Mechatronica&Machinebouw informeert daarbij over trends en ontwikkelingen in alle belangrijke basistechnieken en technologie, zoals precisietechnologie, materiaalkunde, ontwerptechnologie, systeemintegratie, industriële automatisering, vision, robotica en elektrische en mechanische motion en aandrijftechnologie.

www.mechatronicamachinebouw.nl Bits&Chips

Bits&Chips is het leidinggevende Nederlandstalige nieuws- en opiniemagazine voor de hightechindustrie in België en Nederland. Bits&Chips verschijnt 10x per jaar. De focus van het blad ligt op nieuws en trends in embedded systemen, elektronica, mechatronica en halfgeleiders. De invloed van technologie staat centraal in de berichtgeving.

www.bits-chips.nlTechwatch Events

Jaarlijks organiseert Techwatch de events High-Tech Systems (voorheen High-Tech Mechatronica), Bits&Chips Embedded Systems en de Bits&Chips Hardware Conference. Daarnaast zijn er kleinere themadagen over uiteenlopende gebieden voor de hightechindustrie.

www.hightech-events.nlHightech Banen

Hightech Banen is de vacaturesite van Techwatch voor hoger opgeleide technici (hbo+). Op de website vindt u tientallen vacatures in de hightechindustrie. In de magazines Bits&Chips en Mechatronica&Machinebouw plaatst Hightech Banen standaard een advertentie. Daarnaast worden de site en de vacatures op de verschillende Techwatch events gepromoot via diverse promotiemiddelen.

www.hightechbanen.nlThe High Tech Institute

The High Tech Institute (HTI) organiseert trainingen en opleidingen, speciaal gericht op hoogopgeleide professionals in de hightech industrie. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht. Vaak zijn deze trainingen ook voor u op maat te verzorgen. HTI focust op de ontwikkeling van zowel technische vaardigheden als leiderschap en soft skills. Onze missie is om de concurrentiekracht van de Nederlandse hightech industrie te vergroten met trainingen die wereldwijd tot de top behoren. Daarvoor werkt HTI samen met vele technische universiteiten, hogescholen en hightech bedrijven. Onze experts en trainers behoren in hun specialismen tot de wereldtop.

www.hightechinstitute.nl

Naar boven